Werkwijze

 

Werkwijze ?

Alle informatie op een rijtje
  • Schets maken ter plekke of vooraf mogelijk.
  • Ik neem alle kleuren mee zodat we de mooiste kleuren bij elkaar uit kunnen zoeken.
  • Naast kleuren is de achtergrond, de invulling van de letters en alles om en in de graffiti aan te passen aan uw eigen smaak en voorkeur.
  • Ik beschik over een enorme database aan voorbeelden voor afbeeldingen, deze kan ik mailen.
  • Ik dek alles af, geen spatje verf waar het niet hoort.
  • Er komt een sterke lucht vrij, deze trekt ook wel weer snel weg als er geventileerd kan worden.
  • De verf is van hoogwaardige kwaliteit en is droog en uitgehard na 24 uur. Verder is hij afneembaar en behoudt zijn kleur voor minimaal 10 jaar.
  • Elke muur, behang of stuc moet eerst een muurverf laag hebben zodat de muur geen zuigende werking meer heeft.

 

Uitgebreide beschrijving Werkwijze

Op deze pagina kunt u lezen hoe het plaatsen van een graffiti tot stand komt. Om te beginnen is het handig om op mijn website goed rond te kijken. Daar kunt u alle voorbeelden van graffiti kinderkamers bekijken. Op deze manier krijgt u een duidelijk beeld van mijn vaardigheden en de mogelijkheden. U kunt de graffiti die u of uw kind het meeste aanspreekt aangeven en dan kan ik die graffiti vertalen naar uw eigen unieke graffiti. Het is natuurlijk ook mogelijk om geheel iets nieuws en unieks te laten maken. Voorbeelden van internet zijn ook geen probleem, ik ben in elke style thuis en kan alles maken.

 

Doordat ik altijd alle kleuren meeneem kunnen we ter plekke de mooiste kleuren bij elkaar uitzoeken. Op deze manier krijgen we de mooiste tinten en de leukste combinaties die het mooiste passen in de sfeer en style van de kamer. Naast de kleuren moet de style van de letters gekozen worden. Een ronde style, 3d, strak, dik, sierlijk, alles is mogelijk. Ter plaatse kan ik eventueel een schets maken om dingen te verduidelijken om helder te hebben wat ik ga maken.

 

De invulling van de letters, de achtergrond en alles om de graffiti kunnen we ook samen bepalen of u kunt mij de vrije hand geven. De mogelijkheden zijn oneindig, door sommige dingen door mij als professional te laten bepalen en weer andere door u, komen we samen tot de mooiste invulling en creatie.

Wilt u graag een afbeelding bij de graffiti? Dat kan maar realiseert u wel dat het wel een zorgvuldig gekozen afbeelding moet zijn. Een disney figuur is te gek maar heeft wel een meer tijdelijke aard dan een stoer graffiti man of vrouwtje. Het beste is dat de graffiti ontzettend lang mee gaat. Hij kan ook in principe door totdat uw zoon of dochter uit huis gaat maar dan moet hij wel een stoere aard hebben. Ik heb een enorme database aan voorbeelden en afbeeldingen dus als u mij mailt met het idee kan ik u gelijk een reeks met voorbeelden terug mailen.

 

Ik wil een graffiti! Hoe nu verder?

Een vrijblijvende offerte ? Mail mij de afmeting van de kinderkamermuur door en u krijgt gelijk een prijs terug gemaild. Deze prijs is inclusief materiaal, denk daarbij aan de spuitbussen, caps, afdekmaterialen en spuitmaskerfilters. De prijs is exclusief reiskosten, deze zijn 0,19 ct per km vanaf amsterdam.

 

Akkoord met de offerte dan kunnen we een datum plannen. Het plaatsen van een graffiti neemt meestal een dagdeel in beslag. Er komt een sterke verflucht vrij van de spuitbussen maar als er geventileerd kan worden trekt dit ook wel weer snel weg. De verf is met een half uur droog maar moet 24 uur uitharden. Dan is de graffiti afneembaar en behoud zijn kleur de komende 15 jaar. Het is niet de bedoeling maar moet hij onverhoopt weg is hij overschilder baar met muurverf  (wel meerdere lagen). Om ervoor te zorgen dat er geen nevel ergens op komt dek ik de kamer af en plak ik de randen af daardoor komt er nergens een spat waar hij niet hoort te zitten.

 

Op wat voor ondergrond kan de graffiti geplaatst worden ?

De graffiti kan geplaatst worden op alle ondergronden met een (muur)verf laag. Daardoor is de eventuele zuigende werking van de ondergrond opgeheven. Een muur met behang of een gestuucte muur moeten eerst voorzien worden van een muurverf. Moet u nog een muurverf aanbrengen is het vaak extra mooi als u al een mooie basiskleur uitkiest waarop de graffiti geplaatst wordt.

De graffiti komt daardoor extra mooi naar voren.

 

Heeft u nog vragen mail of whatsapp mij!

Enjoy! Tim