Wie ben ik

Tim

Wie ben ik?

Even voorstellen; Mijn naam is Tim Rodermans, 37 jaar oud en van beroep naast gymdocent ook graffiti kunstenaar. In mijn jeugd fanatiek bezig geweest met graffiti. Elke dag ontwerpen, elke dag tekenen en vaak met de spuitbus in de weer. Toen ik na een hele tijd geen spuitbus meer in de hand had gehad een keer bij familie op de kinderkamer een graffiti had gemaakt kwam ik er weer achter hoe geweldig mijn hobby is en met hoeveel plezier ik een graffiti maak. Van de ene kinderkamer naar de ander en algauw merkte ik dat er een enorme markt is voor graffiti kinderkamers en daarom ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

 

Omdat ik naast het maken van graffiti’s ook werkzaam ben in het onderwijs kan ik makkelijk “connecten” met de kids waar ik de kamer voor maak. Inleven in hun wereld en aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen is voor mij geen enkel probleem (ik heb zelf inmiddels ook 2 kids). Vaak vinden kinderen het geweldig om te kijken hoe de graffiti tot stand komt en daarbij komen vaak de mooiste verhalen los. Een ontzettend leuk gegeven. Door de kinderen de juiste vragen te stellen en ze waar mogelijk hun eigen inbreng te geven en daar vorm aan te geven krijgt elk kind zijn eigen unieke persoonlijke graffiti. Omdat ik regelmatig graffiti kinderkamers verzorg ben ik inmiddels zeer vaardig in het realiseren van de graffiti en alle zaken erom heen zoals het goed afplakken van de kamer en ervoor te zorgen dat er nergens een spat verf komt waar het niet hoort te zitten.

 

Wilt u ook een unieke persoonlijke graffiti voor uw kind stuur mij een mail!

 

Enjoy,

 

Greetingz Tim